Decoratiuni ,Nunti, Botezuri,Organizare evenimente

 


          Decor Ploiesti iti ofera o gama variata de pachete de decoratiuni pentru nunta, botez sau petreceri pentru toate buzunarele.Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, originalitate, idei noi, imaginatie si creativitate si vrem sa-ti fim alaturi pas cu pas in cele mai importante evenimente din viata ta.


          Preturile ofertelor noastre sunt cu siguranta cele mai mici de pe piata, va puteti convinge vizionand ofertele noastre.

Firma noastra va ofera servicii de cea mai inalta calitate, oferte variate si servicii personalizate care vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte in materie de decoratiuni utilizand o gama larga de produse si servicii pentru desavarsirea momentelor unice din viata dumneavoastra.   Acordam o deosebita atentie personalizarii ofertelor in functie de cerintele dumneavoastra indiferent de marimea locatiei alese, rafinamentul si seriozitatea definindu-ne in totalitate.

Aranjamente florale, pietricele, fundite, toate acestea confera originalitate si reprezinta de fapt nota distinctiva a nuntii Dvs. Culoarea sau forma decoratiunilor de nunta, precum si a diferitelor elemente constitutive sunt elemente de care firmele specializate sau agentiile de nunti prin specialisti tin cont tot timpul. Suntem o agentie ce ofera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment ridicandu-ne la cele mai inalte standarde.Suntem o echipa tanara dar profesionista cu experienta in acest domeniu, deschisa la tot ce este nou, ascultand cu atentie dorintele dumneavoastra astfel incat sa va alegem exact ce vi se potriveste la preturi foarte mici.